Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stoel stofferen

Een stoel raakt na verloop van tijd versleten of beschadigd. Bovendien bent u op een gegeven moment wellicht uitgekeken op het patroon of de stof zelf. Toch zit de stoel nog steeds erg comfortabel en wilt u hem liever niet kwijt. Gelukkig hoeft u de stoel niet gelijk bij het grofvuil te zetten. Onze specialisten weten precies hoe ze uw stoel weer een nieuw uiterlijk kunnen geven. Daarbij houden we uiteraard altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Wilt u een klassieke of moderne stoelen laten stofferen?

Misschien denkt u dat de antieke stoel van uw overgrootmoeder niet meer te redden valt. De specialisten van Den Haan Meubelstoffeerderij weten echter precies hoe ze klassieke meubels een nieuw leven kunnen geven. Door gebruik te maken van oude technieken en rekening te houden met de eigenschappen van de gebruikte materialen, repareren we zonodig het frame en bekleden de stoelzitting, zodat uw stoel weer in zijn oude staat hersteld is. Ook moderne stoelen kennen geen geheimen voor ons. Bij moderne meubels worden vaak voorgevormde materialen, schuim en losse onderdelen gebruikt. Bespaar geld door uw moderne stoel met een vrolijke, nieuwe print te bekleden in plaats van een nieuwe stoel aan te schaffen.  

Waarom een stoel (her)stofferen? 

Wat zijn de voordelen van het stofferen van uw stoelen bij Den Haan Meubelstoffeerderij?

✔ u bespaart geld
✔ u bent duurzaam bezig
✔ u kiest de stof die bij u past
✔ u bent verzekerd van kwaliteit door het kwaliteitskeurmerk KIM

Wilt u meerdere stoelen bekleden met de door u gekozen stof(fen)? Ontdek op wat voor kosten u kunt rekenen door een offerte aan te vragen. Als u hulp nodig hebt met het uitzoeken van een passende stof, adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatie gesprek.