Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stoel stofferen

Uw stoel stofferen, op een gegeven moment kunt u er niet meer omheen. Een stoel raakt na verloop van tijd versleten of beschadigd. Bovendien bent u op een gegeven moment wellicht uitgekeken op het patroon of de stof zelf. Toch zit de stoel nog steeds erg comfortabel en wilt u hem liever niet kwijt. Gelukkig hoeft u de stoel niet gelijk bij het grofvuil te zetten. Onze specialisten weten precies hoe ze uw stoel weer een nieuw uiterlijk kunnen geven. Daarbij houden we uiteraard altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Stoel Stofferen

Veel soorten stoffen om uw stoel mee te bekleden

Of u het stofferen van de stoel nu voor eigen rekening neemt of ervoor kiest uw stoel te laten stofferen door een professional, de vraag blijft hetzelfde: welke stof kiest u? Een stoel bekleden kan immers op veel verschillende manieren. Een aantal opties:

  • een chenille bekleding met giraffendessin;
  • een effen velours stoffering;
  • een gestreepte bekleding, perfect voor moderne stoelen;
  • een leren bekleding, voor het stofferen van klassieke fauteuils.

Informatie aanvragen

Wat is bij het stoel stofferen de stof die het beste bij uw meubelstuk past? Laat u adviseren door onze experts. Bekijk ons stoffenregister voor een uitgebreid overzicht van de stoffen waarmee wij graag uw stoel bekleden.

Klassieke stoelen laten stofferen

Misschien denkt u dat de antieke stoel van uw overgrootmoeder niet meer te redden valt. De specialisten van Den Haan Meubelstoffeerderij weten echter precies hoe ze klassieke meubels een nieuw leven moeten geven. Door gebruik te maken van oude technieken en rekening te houden met de eigenschappen van de gebruikte materialen, repareren we zo nodig het frame en bekleden de stoelzitting, zodat uw stoel weer in zijn oude staat hersteld is.

Klassieke Stoelen laten stofferen

Een moderne stoel bekleden bij de meubelstoffeerder

Ook moderne stoelen kennen geen geheimen voor meubelstoffeerderij Den Haan. Bij moderne meubels worden vaak voorgevormde materialen, schuim en losse onderdelen gebruikt. Een moderne stoel opnieuw stofferen zorgt voor afwisseling in uw interieur. Bespaar geld door uw stoel met een vrolijke, nieuwe print te bekleden in plaats van een nieuwe stoel aan te schaffen.

Stoel stofferen prijs, wat kunt u verwachten?

Uiteraard zitten er aan een stoel stofferen kosten verbonden. Wat kost een stoel stofferen ongeveer? De precieze kosten hangen onder andere af van het soort meubel en de bekleding die u wenst te gebruiken. Een normale eetkamerstoel kost tussen de €75 en €125, terwijl het stofferen van een kleine fauteuil al snel €350 tot €550 bedraagt. Vraag voor een precieze indicatie vrijblijvend een offerte op via onze site.

Waarom een stoel (her)stofferen? 

Laat uw stoelen bekleden bij Den Haan Meubelstoffeerderij en geniet van de volgende voordelen:

✔ u bespaart geld
✔ u bent duurzaam bezig
✔ u kiest de stof die bij u past
✔ u bent verzekerd van kwaliteit door het kwaliteitskeurmerk KIM

Hulp en advies bij het stofferen van uw stoel of fauteuil

Wilt u meerdere stoelen bekleden met de door u gekozen stof? Ontdek op wat voor kosten u kunt rekenen door een offerte aan te vragen. Als u hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een passende stof, adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Informatie aanvragen