Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Kantoormeubelen Stofferen, full service

Stofferen van meubilair zoals kantoorstoelen, bureaustoelen, vergaderstoelen of de stoelen in uw restaurant - is een slimme en duurzame manier om te besparen op kosten. Met een nieuwe vulling en een nieuwe bekleding geven wij uw meubels een geheel nieuwe uitstraling.  

Bespaar kosten met de herstoffering kantoormeubelen

Zijn de meubels van uw kantoor verouderd of versleten? Wij stofferen en herstofferen kantoormeubilair. Kantoormeubelen krijgen dag in dag uit heel wat te verduren, waardoor ze in de loop van de tijd versleten raken. Dit heeft grote invloed op de uitstraling van uw kantoor. Nieuwe bekleding zorgt niet alleen voor een nieuwe, frisse uitstraling, maar ook voor een prettigere werkomgeving voor uw medewerkers. Daarnaast bespaart u tot wel 50% in vergelijking tot de aanschaf van nieuw meubiliair. Wij stofferen en herstofferen kantoormeubelen op maat.

Mogelijkheden herstoffering meubelen

Het komt helaas maar al te vaak voor dat bedrijfsmeubelen een saai, eenzijdig aanzien hebben. Dit is jammer, aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn. Of het nu gaat om het bekleden van een compleet op maat gemaakt interieur of het herstofferen van bureaustoelen, alles begint met een goed advies. Er zijn ontzettend veel stoffen in verschillende kleuren waarmee u unieke meubelen kunt creëren. Wees gedurfd en ga voor een vrolijke kleur of bekleed uw kantoormeubelen met een originele stof. Wellicht staan er ook banken in de kantine of in een andere ruimte die wel opnieuw gestoffeerd mogen worden. Dat is geen probleem. Zowel stoelen als banken en kussens kennen geen geheimen voor ons. Weet u niet goed wat voor bekleding het best bij uw kantoormeubelen past? Geen zorgen, wij adviseren u graag!

✔ Transport is geregeld
✔ Wij komen bij u langs
✔ Advies op maat 
✔ Altijd de gewenste stof

Projectstoffering

Wij, bij meubelstoffeerderij Den Haan hebben veel ervaring grote stofferingsprojecten. verschillende werkomgevingen vragen om verschillende soorten meubels. Misschien heeft u bepaalde eisen aan de stoffering van uw bedrijfsmeubelen. Uw bekleding moet bijvoorbeeld hygiënisch en goed schoon te maken zijn. Bovendien worden er de laatste tijd steeds hogere eisen gesteld wat betreft de brandveiligheid van gestoffeerde meubels. Wilt u graag veilige, maar comfortabele kantoormeubels? Wij gaan graag aan de slag om aan uw speciale wensen te voldoen. Bij projectstoffering maken we gebruik van brandvertragende stoffen en andere speciale materialen. Zo is uw meubilair geheel afgesteld op uw bedrijfsomgeving. 

Bij ons kunt u ook terecht voor reparatie en onderhoud aan kantoormeubilair. 

Altijd de juiste stof en advies op maat

Kies uit een ruim stoffen assortiment en laat uw kantoormeubelen bekleden op de manier die u wenst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor advies. Bent u geïnteresseerd? Bel en maak een afspraak! Wij zien ernaar uit om u te woord te staan!