Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij nodig voor het stofferen van uw meubels? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een meubelstoffeerderij voor een specifiek project, of wilt u als particulier een bank of stoel laten stofferen? Meubelstoffeerderij Den Haan kan u in de beide gevallen op een uitstekende manier van dienst zijn.

Meubelstoffeerderij Den Haan

Meubestoffeerderij Den Haan is de meubelstoffeerderij voor het stofferen, bekleden en repareren van uw meubels. We beschikken als meubelstoffeerderij over een uitgebreide vakkennis en hebben daarnaast veel ervaring met het meubelstofferen. Dit biedt ons de mogelijkheid u meer te vertellen over de verschillende materialen en bijvoorbeeld een advies te geven. Daarnaast gaan we vakkundig voor u te werk, zoals u dat van een meubelstoffeerderij mag verwachten.We gaan graag voor u aan de slag, om de meubels weer als nieuw aan te bieden. Dankzij onze uitgebreide ervaring als meubelstoffeerder kunnen we u van dienst zijn met stoelen en banken, maar daarnaast bijvoorbeeld met de kussens voor op de boot of in de caravan. 

Vakkundige meubelstoffeerder

Meubelstofferderij in Nieuw VennepAls vakkundige meubelstoffeerderij kunnen we u daarnaast meer vertellen over de materialen waarmee we werken. We gaan hiermee net een stapje verder dan de gemiddelde meubelstoffeerder. Benieuwd welk materiaal we in uw geval zouden adviseren? We beschikken als meubelstoffeerder over een uitgebreide ervaring en hebben daarnaast kennis van een groot aantal stoffen, leder en de rompen van stoelen en banken. Bij ons kunt u terrecht voor: 

We kunnen u adviseren over de vulling en ook de bekleding volledig voor u naar wens vormgeven. Wat dat betreft bent u bij ons als meubelstoffeerder altijd aan het juiste adres.

Brandveiligheid van meubel bekleding

Als meubelstoffeerderij kunnen we daarnaast rekening houden met de brandveiligheid. De eisen die men hieraan stelt worden doorlopend strenger, waardoor we hier goed van op de hoogte blijven. Op zoek naar projectstoffering of heeft u een andere opdracht? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.