Stofferen van uw meubilair, full service

Stofferen van meubilair - kantoorstoelen, bureaustoelen, vergaderstoelen of de stoelen in uw restaurant - is een slimme en duurzame manier om te besparen op kosten. Want met een nieuwe vulling en een nieuwe bekleding is uw meubelstuk weer als nieuw!

Vorstelijke service, van Advies tot Zitten 

Of het nu gaat om het bekleden van een compleet op maat gemaakt interieur of het herstofferen van bureaustoelen, alles begint met een goed advies. Dat is altijd vrijblijvend. Om te beoordelen wat in uw situatie de beste oplossing is, komen we graag bij u langs.
Maar u bent ook van harte welkom om in ons atelier. Daar hebben we veel stofstalen ter inzage voor u klaarliggen.

Transport is geen probleem. U wilt niet zelf rondsjouwen met de meubels die (opnieuw) gestoffeerd moet worden. Dat doen wij uiteraard voor u. We halen het meubilair bij u op en voeren de werkzaamheden in ons atelier uit. Vervolgens leveren we het weer kant en klaar keurig bij u af.

Meubelreparatie en meubelonderhoud aan (kantoor)meubilair

In kantoren, hotels, restaurants en scholen wordt het meubilair dagelijks intensief gebruikt. Vaak is de stoel of bank op zich nog prima, maar is alleen de stof vuil of versleten. Opnieuw stofferen van (kantoor)meubilair is dan een uitkomst.

Projectstoffering meubilair

Ziekenhuizen en instellingen stellen bijzondere eisen aan hun gestoffeerde meubilair.
Het dient niet alleen mooi te blijven bij intensief gebruik, maar ook hygiënisch te zijn en goed schoon te houden. Met onze expertise, ervaring én ons assortiment
aan speciale materialen kunnen we aan al uw bijzondere vragen voldoen.

Interieurbouwers maken de mooiste nieuwe dingen. Maar stofferen is een vak apart, daarvoor schakelt men ons regelmatig in.
Lees meer over projectstoffering.