werk in uitvoering 2015

29 mei 2015 - Wist u dat wij ook de zakelijke markt bedienen?
Vaak is het voordeliger om versleten kantoormeubilair opnieuw te stofferen dan het compleet nieuw aan te schaffen. Die dure bureaustoelen kunnen na een opknapbeurt weer heel lang mee! Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn we ook graag van dienst; we stofferen met speciaal hygiënisch materiaal dat dagelijks ontsmet kan worden.

20 mei 2015 - Vlekkentip: voor het verwijderen van nagellak op uw stoffen bank is Amylacetaat een goed middel. Gebruik liever geen aceton of “remover”, omdat dit de backing van de stof kan aantasten.

 

11 mei 2015 - U wilt graag optimaal genieten van het caravanseizoen. En als uw caravan er tip-top uitziet, lukt dat het best. We herstofferen kussens en vervaardigen en stofferen van tijd tot tijd ook nieuwe kussens.
Als we nieuwe kussens voor u maken, kiest u niet alleen een nieuwe stof, maar kunt ook persoonlijk schuim of ander materiaal uitzoeken.
Natuurlijk maken we ook graag een tweede set hoezen of extra kussens voor u.

 

29 april - Vlekkentip: kauwgom kunt u van uw stoffen bank verwijderen door het eerst te verharden met ijsblokjes, weg te schrapen en dan te deppen met een sopje van groene zeep. Daarna afnemen met gekookt (afgekoeld) water.

 

20 april 2015 - Is uw loungeset klaar voor de zomer? Als u uw loungeset niet wilt vervangen kunnen wij de set voor u opnieuw stofferen. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

15 april 2015 - Denkt u nog aan onze actie? In de maand april geeft Meubelstoffeerderij Den Haan nog 10% korting op de stoffen voor het stofferen van caravan- en bootmeubilair. Vraag nu een offerte aan via onze website:www.meubelstoffeerderijdenhaan.nl

 

4 april 2015 - Toe aan vernieuwing van uw interieur, maar wel met behoud van uw favoriete meubelstukken? Dat kan! Begin met het maken van een moodboard. Alles mag op een moodboard terecht komen, dat mooie stukje papier, een kleur die je erg aanspreekt maar ook foto’s uit woontijdschriften of reclamefolders. Plak niet direct alles op maar probeer door het schuiven van de plaatjes en materialen een mooie compositie te vinden. Vaak vinden mensen heel veel trends en kleuren mooi maar probeer die beelden te kiezen die je echt mooi vindt. Breng het moodboard mee naar ons atelier zodat we samen bijpassende stof voor uw bank of stoel(en) kunnen zoeken. Zo weet u zeker dat u iets naar uw smaak uitzoekt!

 

25 maart 2015 - Bij het stofferen van een zitmeubel kan worden gekozen tussen twee methoden: de traditionele of de moderne methode, met bijbehorende materialen en gereedschap. Bekledingsstoffen bepalen grotendeels het voorkomen van een zitmeubel; in sommige gevallen kan het gebruik van een andere stijl, of materiaalsoort een verrassend nieuw resultaat geven! Meer weten? Neem gerust contact met ons op via:www.meubelstoffeerderijdenhaan.nl

 

20 maart 2015 - Tip voor uw lederen bank: Kraken van leder kunt u verhelpen door, daar waar het leder van de zitting (kussens) het leder van de romp raakt, ongeparfumeerd talkpoeder op het leder te wrijven.

 

11 maart 2015 - Dat wij over een ruim assortiment beschikken blijkt wel uit de stof waarmee wij deze stoelen mochten stofferen. Wilt u ook eens iets heel anders? Kom gerust eens langs!

 


3 maart 2015 - Dit zijn foto ́s van een bank en fauteuil die we gistermiddag hebben afgeleverd. De oude stof was gedateerd en met deze effen (grijze) moderne stof is de set weer helemaal van nu.

 

26 februari 2015 - Vlekkentips voor stoffen bank of stoel

Probeer een reinigingsmiddel altijd eerst uit op een gedeelte van de bekleding dat aan het oog onttrokken is. Controleer hiermee of het middel niet de stof of de kleuren aantast.

Sommige vlekkenmiddelen en sopjes kunnen voor de ene vlek de oplossing zijn terwijl u er bij andere vlekken geen enkel resultaat mee behaalt. Probeer daarom wanneer het ene middel niet helpt een andere.

Sopjes kunt u maken van 1 liter lauw water met daarin 1 eetlepel fijnwasmiddel opgelost of een sopje van 1 liter water met daarin opgelost 2 eetlepels ammonia of ammonia houdend reinigingsmiddel.

Werk altijd vanuit de randen naar het midden van de vlek
Probeer eerst zoveel mogelijk te verwijderen door op deppen of weg te schrapen.

Behandelen met een middel wat de vlek oplost
Hiervan zo weinig mogelijk aanbrengen en weer opdeppen
Een nabehandeling met schoon water of water met wat zout of azijn kan de laatste resten doen verdwijnen en kleur en fleur terugbrengen. Ook dit vocht er weer uithalen met tissue, keukenpapier of een droge doek.

Laat de stof, zeker als het een poolweefsel is, daarna goed drogen.

 

18 februari 2015 - Een leuke reactie van de mensen voor wie wij een bedombouw bekleed hebben. De klant had zelf het houtwerk/frame gemaakt die wij hebben bekleed.
"Wij zijn echt heel blij met de bedombouw. Het is precies geworden zoals wij hadden gehoopt en het maakt onze slaapkamer nog mooier dan die al was. Fantastisch werk! Heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage aan dit leuke gezamenlijke project".

 

 

6 februari 2015 - We hebben een prachtige nieuwe stoffencollectie. Mooi genoeg om te delen of bijvoorbeeld Facebook. Onze 'Like én deel actie' heeft een winnaar opgeleverd. Zij wint een set sierkussens van de stof naar haar keuze uit deze prachtige nieuwe collectie.

 

2 februari 2015 - Vorige week weer prachtige stoelen opnieuw mogen bekleden! Een Gispen stoel die opnieuw bekleed is met de originele ribstof, zoals ook door Gispen wordt verkocht. Ook hebben we vier eetkamerstoelen bekleed met dezelfde stof als de bank en deze prachtige fauteuil: gestoffeerd met een mooie veloursstof, gecapitonneerd (met knopen) en afgewerkt met losse siernagels. Komende week weer allemaal andere bijzondere stukken bewerken!

 

30 januari 2015 - Twee fauteuils die wij maandagmiddag afleverden bij een tevreden klant! Deze fauteuils zijn helemaal opnieuw bekleed in een moderne eigentijdse stof, waarbij ook de hele onderstoffering is vernieuwd.