Onderhoud van uw meubelbekleding

U ontvangt uw meubel keurig mooi gestoffeerd weer bij u thuis. Maar u wilt het ook mooi houden.

Vlekwerende behandeling houdt uw meubel mooi

Tegenwoordig zijn een heleboel stoffen al door de weverij behandeld. Wanneer ze dat niet zijn, behandelen wij ze. Het meubel wordt dan na stoffering bespoten met Protexx. Dat is een vloeistof die de vezels van de stof inpakt met een onzichtbaar laagje. Zo krijgen vlekken geen kans om in te trekken en zijn ze bovendien heel gemakkelijk te verwijderen. Bij een vlekwerende behandeling door ons krijgt u een certificaat dat recht geeft op garantie.

Praktisch gezien, hoeft u een vlek alleen te verwijderen met een licht vochtig - kleurloos doekje. Hoe sneller u dat doet na het ontstaan van de vlek, hoe minder kans de vlek heeft om in te trekken. Speciale stoffenreiniger heeft u niet nodig voor meubels die door ons behandeld zijn.

U kunt bij ons ook terecht voor alerlei verzorgingsproducten voor stof, leer en meubelhout.

Kwaliteitskeurmerk

Wij voeren het kwaliteitskeurmerk KIM, Kwaliteits Informatie Meubelstoffen.Dit kwaliteitskeurmerk is door verschillende stoffenproducenten in samenwerking met de Consumentenbond en TNO in het leven geroepen om u als consument objectieve informatie te geven over meubelstoffen.