Bank Bekleden

Bank bekleden voor een nieuwe lookWij kunnen uw bank bekleden en er daarmee voor zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Heeft u een klassiek exemplaar staan en wilt u de bank bekleden, aan de hand van de kleuren zoals u die in uw interieur terug laat komen? Wij zijn de meubelstoffeerder voor het bekleden van uw bank. 

Klassieke bank bekleden

Wij kunnen uw klassieke bank opnieuw bekleden en gaan daarbij altijd zeer nauwkeurig te werk. Met name klassieke meubels vragen om een conventionele en arbeidsintensieve aanpak, waarin we ons hebben weten te specialiseren. Als we uw bank bekleden ontdoen we deze van de oude stof en zullen we bijvoorbeeld de verbindingen van de romp goed controleren. Meubelstoffeerderij den Haan helpt u onder andere bij: 

  • Bankstel bekleden
  • Stoel stofferen
  • Kussens bekleden
  • Meubel reparatie

Beuken romp

We kunnen op die manier een bank bekleden en deze daarnaast zeer sterk voor u uitvoeren, zodat u er weer jaren met veel plezier op plaats kunt nemen. We kunnen een bank of stoel tot aan de romp afbouwen en deze weer helemaal opnieuw stofferen, of gebruik maken van de bestaande goede materialen. Benieuwd hoe we uw bank bekleden of wat dat gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.