Reparatie en onderhoud aan (kantoor)meubilair

Zullen we de voordelen van repareren en herstofferen gewoon eens opsommen? U bespaart op kosten, da's één. Bovendien gaat u veel duurzamer om met uw meubilair, weggooien is zonde als het niet hoeft! Nog een pluspunt is dat de uniforme stijl van uw mgeving behouden blijft, of het nu uw kantoor betreft, uw vergaderlokatie, hotel of restaurant.

Reparatie en onderhoud aan kantoormeubilair vaak goedkoper dan vervanging

Degelijke bureaustoelen en ander gestoffeerd kantoormeubilair zijn kostbaar in aanschaf. Door het dagelijks intensief gebruik zijn ze versneld aan slijtage onderhevig. Vaak is de stoel of bank op zich nog prima, maar is alleen de stof vuil of versleten. Opnieuw stofferen is dan een uitkomst. Met een nieuwe polstering en bekleding ziet het meubelstuk er weer als nieuw uit, en het is vaak goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe stoel of bank.

Speciale service; onderhoud op regelmatige basis

Voorkomen is beter dan repareren. Kantoren en hotels bieden we de mogelijkheid tot vaste service. Op afspraak komen we één- of tweemaal per jaar langs. We lopen al het meubilair dan helemaal na, bekijken wat er nodig is om het in prima conditie te brengen of houden en werken eventuele beschadigingen bij. Service is altijd maatwerk. Voor een hotel op Schiphol hebben wij stoffen op voorraad van al het meubilair op de kamers. Zodra een stoel of bank niet meer toonbaar is, kunnen wij het meubel met dezelfde stof herbekleden. Dit is ook een uitstekende optie voor bedrijven waar men veel dezelfde bureau- of vergaderstoelen heeft; zo blijft de uniforme stijl gewaarborgd.

Vlekwerende behandeling houdt uw meubel mooi

Tegenwoordig zijn een heleboel stoffen al door de weverij behandeld. Wanneer ze dat niet zijn, behandelen wij ze. Het meubel wordt dan na stoffering bespoten met Protexx. Dat is een vloeistof die de vezels van de stof inpakt met een onzichtbaar laagje. Zo krijgen vlekken geen kans om in te trekken en zijn ze bovendien heel gemakkelijk te verwijderen. Bij een vlekwerende behandeling door ons krijgt u een certificaat dat recht geeft op garantie.

Onze service is compleet

We komen graag bij u langs voor een inventarisatie van uw meubels en een vrijblijvend advies. Bij opdracht halen we de meubelstukken bij u op en verrichten de herstelwerkzaamheden in ons atelier. Vervolgens leveren we de meubels weer keurig bij u af.

reparatie-meubelen-meubelstoffeerderij-den-haan