Stofferen van uw stoel of bank

Meubels weer als nieuw

 Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen. Sommige mensen zijn aan hun meubel gehecht omdat het een oude stoel of bank van oma betreft, of omdat de fauteuil prettig zit. Ook al is de stof versleten, met de hedendaagse stoffen en materialen kunnen wij van een oude stoel of bank weer een meubel maken dat niet onder doet voor nieuw.

Stofferen van uw stoel of bank

Advies voor uw meubels

We adviseren graag welke stof voor uw meubel het beste is. Uiteraard luisteren we graag naar uw wensen, die staan voorop! In ons atelier in Nieuw-Vennep hebben wij een uitgebreide collectie stoffen en leder waaruit u een keuze kunt maken. Ook is het mogelijk dat één van onze medewerkers u thuis bezoekt om het meubel te bekijken en u ter plaatse een vrijblijvende prijsopgaaf verstrekt.

U hoeft natuurlijk niet zelf met uw meubels te gaan sjouwen. Bij opdracht halen we uw bank of stoel op, en verrichten de werkzaamheden in ons atelier. Vervolgens leveren we het keurig op afspraak weer bij u thuis af.

Klassieke meubels stofferen

U bent gehecht aan die oude fauteuil van oma, of heeft een antieke bank op de kop kunnen tikken. Stofferen van uw klassieke meubel maakt hem weer als nieuw.

Moderne meubels stofferen

Soms is uw moderne meubel nog helemaal niet oud, maar wel aan reparatie toe. Die dure leren fauteuil bijvoorbeeld, is te zonde om weg te doen! Wat dacht u van stofferen van uw moderne meubel?