Onderhoudstip voor uw meubelbekleding

De beste tip die we u kunnen geven, is een tip vooraf. Voorkomen is beter dan schoonmaken. Wanneer uw stoel of bank opnieuw bekleed wordt, kunnen we de stof behandelen met Protexx. Vuil en vlekken krijgen geen kans, en zijn eenvoudig te verwijderen.

We maken het u makkelijk

Tegenwoordig zijn een heleboel stoffen al door de weverij behandeld. Wanneer ze dat niet zijn, kunnen wij ze behandelen. Het meubel wordt, als u daarvoor kiest, na stoffering bespoten met Protexx. Dat is een vloeistof die de vezels van de stof inpakt met een onzichtbaar laagje. Zo krijgen vlekken geen kans om in te trekken en zijn ze bovendien heel gemakkelijk te verwijderen.
Praktisch gezien, hoeft u een vlek alleen te verwijderen met een licht vochtig - kleurloos doekje. Hoe sneller u dat doet na het ontstaan van de vlek, hoe minder kans de vlek heeft om in te trekken. Speciale stoffenreiniger heeft u niet nodig voor meubels die door ons behandeld zijn.

Uw meubels blijven langer mooi

Heeft u stoffen meubels die niet door ons behandeld zijn, dan kunt u er zelf een beschermend laagje op aanbrengen. In ons assortiment voeren we spuitbussen waarmee u textiel en leer kunt behandelen. Is het leed al geschied en zit de vlek al in uw onbehandelde stof? Laat u door ons goed adviseren en voorzien van het juiste reinigingsmiddel.

Om leer mooi en soepel te houden is het goed om het regelmatig te verzorgen. Verzorging voedt het leer en voorkomt dat het uitdroogt en gaat scheuren. Liefst twee keer per jaar dient u het licht in te wrijven met een reinigingsmiddel dat geschikt is voor uw type leer. Omdat er verschillende soorten leer zijn, is het belangrijk dat u zich door ons goed laat voorlichten. We hebben allerlei geschikte reinigings- en verzorgingsproducten in ons assortiment.

verzorgingsmiddelen