Meubelstof, meubelleer en vinyl

Bij ons heeft u de keuze uit alle mogelijke soorten, kleuren en merken. Zowel in stoffen en leder, als ook in vinyl. In onze showroom kunt u gerust komen kijken naar stalenboeken en materialen die we in huis hebben.

Ruime keuze in stof , leder en viny

Stoffen zijn er in verschillende uitvoeringen: wol, linnen en katoen. Alles is mogelijk, alles heeft zware kwaliteit die meubelstof vereist. Wat leer betreft, is er keuze uit runderleder en schapenleer. Bij speciale projecten verwerken we ook wel struisvogelleer, bijvoorbeeld voor panelen. Kunstleer is er in vele verschillende soorten en zijn er voor de verschillende toepassingen de juiste kwaliteiten.

We voeren verschillende merken, waarvan u hier een beknopt overzicht vindt. Mocht u een stof- of leermerk op het oog hebben dat hier niet staat vermeld, dan kunnen we daar voor u aankomen.

Alcantara / Danisch Art Weaving / Kvadrat / Tres House / Hulshof leder / Verjans / Jab / Nico Pessers / Ohman leather / Dux / Elmo leather / Ad Hulst / Saum & Viebahn / Keymer meubelstoffen / Höpke / Ploeg stoffen / Silvera / Viva Vinyl / Chivasso / Romo / Carlucci / Panaz / Alra Design / Bernard Reyn /

U heeft speciale wensen? Dan hebben wij de geschikte materialen.

Wanneer uw omgeving eisen stelt aan het meubilair, dan stofferen we met geschikte materialen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en instellingen, waar het meubilair hygiënisch dient te zijn. We bekleden dan met materiaal dat goed schoon te houden is. Zo maakten we voor de couveuse-afdeling van een ziekenhuis nieuwe aankleedkussens die iedere dag grondig kunnen worden ontsmet.

De laatste jaren worden er op het gebied van brandveiligheid hogere eisen gesteld aan gestoffeerde meubelen. Om projectmeubilair aan de veiligheidseisen te laten voldoen, voeren wij ook brandvertragende stoffen in ons assortiment.

Het beste resultaat begint met het beste advies

Of het gaat om het stofferen van de fauteuil die u erfde van vader, of het bekleden van de banken in een bedrijfskantine: u wilt het beste resultaat. En dat begint altijd met een goed inzicht in de mogelijkheden. Met alle plezier adviseren we u vanuit onze expertise over de stoffen en ledersoorten in ons assortiment. En laten u graag de materialen zien die speciaal zijn afgestemd op intensief gebruik, hygiëne en brandwerende kwaliteiten.

stoffering meubels - Meubelstoffeerderij Den Haan