Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubels Bekleden

Bij het  bekleden van meubels zijn er diverse mogelijkheden. Heeft u een klassiek meubel of juist modern? Wilt u uw moderne meubels bekleden, bijvoorbeeld omdat u toe bent aan een nieuwe uitstraling, of u eventuele slijtage weg wilt laten werken? We kunnen u in de beide gevallen op een uitstekende manier van dienst zijn. Meubelstoffeerderij Den Haan is specialist in meubels stofferen.

Meubels bekleden, de mogelijkheden

We kunnen direct de meubels bekleden met de materialen die u wenst, maar we kunnen u hier daarnaast ook meer over vertellen. In ons atelier in Nieuw-Vennep bent u van harte welkom om de stoffen en het leder eens zelf te komen bekijken. Daarnaast geven we u graag advies over de materialen die het best geschikt zijn. Meubelstoffeerderij Den Haan heeft meer dan 20 jaar ervaring met: 

Bekleden en restaureren van meubels

We kunnen meubels bekleden, maar daarnaast ook meubels restaureren. Wat dat betreft bent u bij ons in verschillende gevallen aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op, maak een afspraak voor in ons atelier of vraag vrijblijvend een offerte aan.