Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubels Stofferen

Laat uw meubels stofferen door de ware specialist, met een uitgebreide ervaring op dit gebied. We kennen de verschillende materialen, zowel van de bekleding als het geraamte van een stoel of een bank. Bank stofferen, stoel stofferen of een ander meubel? Meubelstoffeerderij Den Haan regelt het voor u. 

Klassieke meubels stofferen

Als we klassieke meubels stofferen gaan we daarom altijd uit van de vaak beuken romp van de stoel en zorgen we voor degelijke verbindingen die weer jaren mee kunnen. Vervolgens heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende stoffen en leder, waar we u bovendien graag meer over vertellen. We zullen vervolgens de meubels stofferen en daarmee zorgen voor een uitstraling als nieuw.

Meubelstoffering

Heeft u moderne meubels staan, maar zijn deze toe aan meubelstoffering? We gaan hiermee graag aan de slag en kunnen u onder andere meer vertellen over de diverse stoffen en het leder dat u hiervoor kunt gebruiken. Daarnaast beschikken we binnen de meubelstoffering over de vakkennis die ons helpt om de meubels op de juiste manier aan te pakken. Moderne meubels beschikken veelal over losse vormen en voorgevormde elementen, waardoor we daar binnen de meubelstoffering op een goede manier rekening mee dienen te houden. We kunnen u binnen de meubelstoffering onder andere op een uitstekende manier van dienst zijn met het bekleden van banken, maar kunnen bovendien heel goed stoelen bekleden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de stoffering van:

  • klassieke meubelen
  • moderne meubelen
  • kussens voor de caravan en boot
  • bootkussens
  • tuin kussens

Professionele meubelstoffeerder Meubelstoffeerderij Den Haan

U kiest met ons voor een professionele meubelstoffeerder die gebruik maakt van unieke meubel stoffen. We hebben een zeer uitgebreide ervaring met het meubels stofferen en zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Direct een offerte of eerst wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.