Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubels Stofferen

Laat uw meubels stofferen door de ware specialist met uitgebreide ervaring op dit gebied. We kennen de verschillende materialen, zowel van de bekleding als van het geraamte van een stoel of bank. Wilt u een bank stofferen, stoel stofferen of een ander meubel? Meubelstoffeerderij Den Haan regelt het voor u. 

Meubels Stofferen

Professionele meubelstoffering in Haarlem

Heeft u moderne stoelen in uw eetkamer in Haarlem staan, maar zijn deze toe aan een make-over? Of heeft u een antiek bankstel geërfd en wilt u deze opnieuw laten bekleden? Laat uw meubel stofferen in Haarlem en uw oude meubel krijgt gegarandeerd een tweede leven. Binnen de meubelstoffering beschikken we over de vereiste vakkennis om uw meubels op de juiste manier aan te pakken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de stoffering van:

  • klassieke meubelen;
  • moderne meubelen;
  • kussens voor de caravan en boot;
  • bootkussens;
  • tuinkussens.

Informatie aanvragen

Moderne stoel bekleden in Amsterdam

Bent u verzot op de moderne stoelen die al jaren in uw Amsterdamse woonkamer prijken, maar begint de bekleding aardig te verslijten? Laat uw meubels stofferen nabij Amsterdam. In onze compleet uitgeruste meubelstoffeerderij weten we precies hoe we uw moderne stoelen weer een nieuwe uitstraling kunnen geven. Moderne meubels bestaan veelal uit losse vormen en voorgevormde elementen. Ze verdienen dan ook een andere behandeling dan klassieke meubels.

Klassieke meubels stofferen

Als we meubels klassiek stofferen gaan we altijd uit van de vaak beuken romp van de stoel. We zorgen voor degelijke verbindingen die weer jaren meegaan. Vervolgens heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende stoffen en leersoorten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? We vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de diverse soorten bekleding in ons assortiment. Daarna gaan we voor u aan de slag om uw klassieke meubelstuk een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Klassieke Meubels Stofferen

Zelf uw bankstel of stoel bekleden

Misschien bent u van plan zelf uw meubel te bekleden. Hiervoor moet u uiteraard eerst de juiste materialen in huis halen. Kom gerust eens langs bij onze meubelstoffeerderij en laat u adviseren over de verschillende stoffen en leersoorten in ons assortiment. Welke stof past het beste bij uw stoel, bank of kussen? Waar moet u op letten wanneer u gaat stofferen? We helpen u graag op weg, zodat u precies weet hoe u aan de slag moet.

Kosten van meubelstoffering

Zelf meubels stofferen is best een lastige klus, aangezien er veel technieken bij komen kijken. Daarom laat u het wellicht liever over aan een professionele meubelstoffeerder, die uw klassieke of moderne meubelstuk binnen de kortste keren een nieuw jasje aanmeet. Misschien twijfelt u over de kosten die erbij komen kijken. Wat is bij meubels stofferen de prijs die u moet verwachten? Uiteraard is dit geheel afhankelijk van het soort materiaal, het type meubel en het aantal uren dat er nodig is om uw bank of stoel te bekleden. Vraag online gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan, zodat u direct een indicatie hebt van de kosten.

Professionele meubelstoffeerder Meubelstoffeerderij Den Haan

U kiest met ons voor een professionele meubelstoffeerder die gebruik maakt van unieke meubelstoffen. We hebben veel ervaring op het gebied van klassieke én moderne meubels. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden.

Informatie aanvragen