Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Projectstofferen

Projectstofferen, dat betekent 'bijzondere opdrachten'! Of u nu een interieurbouwer bent, op zoek naar een stoffeerder, of een instelling met een vraag om hygiënische bekledingsmaterialen, we hebben de expertise in huis.

Speciale stofferingsprojecten

Ziekenhuizen en instellingen stellen bijzondere eisen aan hun gestoffeerde meubilair. Het dient niet alleen mooi te blijven bij intensief gebruik, maar ook hygiënisch te zijn en goed schoon te houden. Zo maakten we voor de couveuse-afdeling van een ziekenhuis nieuwe aankleedkussens die iedere dag grondig kunnen worden ontsmet.

Voor verschillende hotels in de regio, waaronder een vijf-sterren hotel in Amsterdam en het hotel met historie in Den Haag, verzorgen wij de stoffering van meubilair. Het gaat hierbij niet alleen om stoelen en fauteuils, maar ook om gordijnen en bijpassende bedspreien. Voor een hotel op Schiphol hebben wij stoffen op voorraad van al het meubilair op de kamers. Zodra een stoel of bank niet meer toonbaar is, kunnen wij het meubel met dezelfde stof herbekleden. Dit is ook een uitstekende optie voor bedrijven waar men veel dezelfde bureau- of vergaderstoelen heeft; zo blijft de uniforme stijl gewaarborgd. Ook hebben wij de stoffering van de kerk in hoofddorp gerealiseerd.

Brandveiligheid van gestoffeerde meubelen

De laatste jaren worden er op het gebied van brandveiligheid hogere eisen gesteld aan gestoffeerde meubelen. Om projectmeubilair aan de veiligheidseisen te laten voldoen, voeren wij ook brandvertragende stoffen in ons assortiment.

Met onze expertise, ervaring én ons assortiment aan speciale materialen kunnen we aan al uw bijzondere vragen voldoen. We informeren u graag over materialen die zijn afgestemd op intensief gebruik, hygiëne en brandwerende kwaliteiten.

Samenwerking met interieurbouwers, zeilmakerijen en studio's

Meubelstoffeerderij Den Haan werkt met interieurbouwers aan de mooiste dingen. Maar stofferen is een vak apart, daarvoor schakelt men ons in. Wij werken regelmatig samen met een interieurdecorateur die in opdracht de gehele inrichting van een woning voor haar rekening neemt. Verder vervaardigen wij van tijd tot tijd bootkussens voor een zeilmakerij en verzorgen wij, in opdracht van een decor-en interieurbouwer, de stoffering van meubelen voor diverse tv-programma's en andere evenementen.

 

Neem vrijblijvend contact op