Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Bureaustoelen stofferen

Wilt u uw bureaustoelen stofferen om uw werknemers meer zitcomfort en werkplezier te geven? Kies uit een ruim stoffen assortiment en blaas uw kantoorstoelen weer nieuw leven in. De specialisten van Den Haan Meubelstoffeerderij nemen uw oude bureaustoelen graag onder handen door deze van een nieuwe bekleding te voorzien. Wij geloven namelijk niet in het weggooien van oude kantoormeubels. In plaats daarvan plegen wij graag reparatie en onderhoud aan bureaustoelen, zodat uw meubilair weer in zijn oude staat wordt hersteld.

Herstoffering van vergader- en bureaustoelen

Meubels stofferen is een vak apart. In uw bedrijf treft u verschillende soorten stoelen aan: van vergaderstoelen tot bureaustoelen. Het is van belang deze goed te onderhouden en regelmatig te behandelen om ze mooi en comfortabel te houden. Bedrijfsstoelen worden immers vaak en intensief gebruikt, waardoor ze snel dreigen te verslijten en beschadigd te raken. Een verouderde kantoorstoel is niet alleen negatief voor de uitstraling van uw bedrijf, maar kan ook lichamelijke klachten veroorzaken bij uw werknemers. Om dit te voorkomen verzorgen wij graag de reparatie en herstoffering van uw vergader- en bureaustoelen. De voordelen van herstoffering:

✔ Bespaar kosten
✔ Altijd de kleur die past bij uw huisstijl
✔ Comfort voor uw medewerkers
✔ Wij halen de stoelen op en brengen ze terug
✔ Goed voor het milieu

Uw kantoormeubelen krijgen na de stoffering een vlekwerende behandeling, waardoor uw meubelbekleding in de toekomst goed onderhouden kan worden. Vlekken hebben in de toekomst weinig kans om in te trekken en zijn eenvoudig met een vochtig doekje te verwijderen.

Stoffering conform veiligheidsrichtlijnen

Onze projectstoffering is volledig toegespitst op de wensen van uw bedrijf. Wilt uw uw vergader- en bureaustoelen op zo’n manier laten stofferen dat ze in een hygiënische werkomgeving passen? Wij maken gebruik van speciale materialen die elke dag grondig kunnen worden ontsmet. Wilt u voldoen aan alle regelgeving omtrent brandveiligheid? Onze specialisten werken met stoffen die brandwerende kwaliteiten bezitten, zodat u veilig aan het werk kunt.

Advies over de stoffering van uw bedrijfsmeubilair

Bent u benieuwd naar het materiaal dat we gebruiken voor de stoffering van uw bedrijfsmeubilair? Bekijk ons gehele stoffen assortiment. Heeft u al in gedachten hoe de bekleding van uw kantoorstoelen eruit moeten komen te zien? Bel ons en maak vrijblijvend een informatieve afspraak. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

 

Maak vrijblijvend een afspraak