Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubel herstel

Meubel herstel aan klassieke of moderne meubels is mogelijk bij Den Haan Meubelstoffeerderij, al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van meubels. In de loop van de tijd raken meubels versleten of beschadigd. Gelukkig kunt u altijd bij ons terecht voor meubelreparatie en onderhoud.

Meubels laten herstellen in Noord- en Zuid-Holland?

Meubel herstel wil u natuurlijk vakkundig laten doen. De vakmensen van Den Haan zijn specialist op het gebied van meubels stofferen. Kies uit ons ruime assortiment uw ideale stof en laat de meubelstoffering aan ons over. Voor u het weet ziet uw meubel er weer uit als nieuw. Wij leveren uw meubel netjes gestoffeerd weer bij u af in diverse regio’ s in Noord- en Zuid-Holland.

Moderne en klassieke stoelen

Den Haan Meubelstoffeerderij kan met alle soorten meubelstoffen overweg en verzorgen de stoffering van zowel klassieke als moderne meubels. Een stoel stofferen klinkt als een gewone klus, maar een stoffeerder moet met veel verschillende materialen om kunnen gaan. Bij klassieke stoelen zijn soms stoffen gebruikt die vandaag de dag niet meer voorradig zijn. Maar ook een moderne stoel bekleden brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Gelukkig komen onze medewerkers graag bij u langs om uw meubels op te komen halen. 

Meubels opknappen

Oude, versleten meubels opknappen is op den duur nodig. Daarom pleegt Den Haan stoffeerderij ook onderhoud en waar nodig reparaties uit aan uw meubilair door heel Noord- en Zuid-Holland.