Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Bank Stofferen

Een bank stofferen, dat is een typisch voorbeeld van een stukje vakwerk. We hebben hier een uitgebreide ervaring mee en kunnen u er daardoor uitstekend mee van dienst zijn. Meubelstoffeerderij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het stofferen van zowel moderne als ook klassieke meubelen. Wilt u uw bank laten bekleden en bent u benieuwd wat de kosten daarvoor zijn? Laat u dan goed informeren. Bij Meubelstoffeerderij Den Haan heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. Wij helpen u graag om met uw beschikbare budget de juiste keuze te maken om uw bankstel te bekleden. 

Wat kost het stofferen van uw bankstel?

Wij stellen uw bank geheel naar uw wens samen. Kies uw gewenste kleur, de materialen en het design en wij maken uw bankstel weer als nieuw.  De gewenste materialen gebruiken we bij de stoffering van uw bankstel. De kosten voor de stoffering van uw bankstel is dan ook afhankelijk van uw wensen. Via het contactformulier is het mogelijk om foto's van uw bankstel toe te sturen. Zet zo specifiek mogelijk de afmetingen en uw wensen erbij, zodat wij een op maat gemaakt voorstel voor uw kunnen maken. In ons stoffenregister vindt u een groot aanbod aan stoffen voor uw bank. Neem contact met ons op voor advies om uw bank te bekleden. Wij zijn gespecialiseerd in: 

Vraag direct de stofferingskosten voor uw bankstel op.

Uw bank opnieuw laten bekleden

Uw bank opnieuw bekleden? Is uw bank versleten, doorgezakt of past deze niet meer bij uw interieur? Geef uw bank een tweede leven en laat de bank opnieuw bekleden door Meubelstoffeerderij Den Haan. Door het opnieuw bekleden van uw bank bespaart u de kosten van een nieuwe bank en zorgt u voor een nieuwe, frisse uitstraling door de bank bijvoorbeeld opnieuw te bekleden met een nieuwe kleur of een andere stof. Wij hebben ervaring met zowel klassieke banken als ook moderne banken om opnieuw te bekleden. 

Upload uw bankstel of neem contact op 

Wilt u een bank stofferen, of gaat het om een groter project voor u als interieurbouwer of wellicht als instelling die zoekt naar hygiënische bekledingsmaterialen? Maak gebruik van ons projectstofferen, waarbij we op basis van uw specifieke wensen op zoek gaan naar een passende oplossing.Als we een bank stofferen of een bankstel bekleden gaan we uit van de wensen die u heeft met betrekking tot de uitstraling, of de hygiëne. Benieuwd hoe we daarnaast rekening houden met de eventueel al aanwezige oude stoffering van de bank? Wilt u snel en professioneel advies voor uw bank? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan, zodat we u er meer over kunnen vertellen.