Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Kussens laten stofferen

Denkt u erover na om uw kussens te laten (her)stofferen? Voor de stoffering van kussens is kennis, ervaring en ambacht vereist. Het herstofferen van uw kussens is een stuk voordeliger dan het kopen van nieuwe kussens. Denk bijvoorbeeld aan caravan- en bootkussens, loungekussens of design kussens. 

Uw kussens op maat; comfortabeler en persoonlijker

Bij Den Haan Meubelstoffeerderij kunt u eenvoudig uw kussens op maat laten maken. Een op maat gemaakt kussen is niet alleen persoonlijker, maar ook een stuk comfortabeler. Kies zelf het formaat, de kleur en de stof die u wenst en wij regelen het voor u. Bekijk ons ruime stoffen assortiment en bepaal zelf hoe uw kussen eruit moet komen te zien. Gaat u voor een design kussen of voor een vintage kussen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij stofferen onder andere:

  • Lounge kussens
  • Design kussens
  • Stoel kussens
  • Klassieke kussens

Wij geven u maar al te graag advies over de kleur of textuur van uw kussen.

De perfecte kussen vulling

De kussen vulling is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het kussen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten vullingen, waaronder schuim met een geheugenfunctie. De juiste vulling is ook afhankelijk van het soort kussen dat u nodig hebt. Als u op zoek bent naar kussens voor de caravan of boot, moet een kussen multifunctioneel zijn. Zo gebruikt u het kussen waarschijnlijk ter ondersteuning van de rug, wanneer u overdag of ‘s avonds in uw caravan zit, maar wilt u er ook ‘s nachts gebruik van kunnen maken.

Bezoek ons atelier of neem contact op

In ons aterlier in Nieuw-Vennep hebben wij een groot aanbod aan stoffen. Bezoek ons atelier of neem contact op voor een afspraak bij u thuis. Bent u benieuwd naar de kosten van een op maat gemaakt kussen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.