Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stofferen van uw stoel of bank

Wilt u uw meubels een nieuw leven geven door ze te laten stofferen? Vaak is een nieuwe stoffering een goedkopere en duurzamere optie dan het vervangen van oude meubels. Na verloop van tijd gaan banken en stoelen sporen van slijtage vertonen. Bovendien kan stof en leer op een gegeven moment gaan scheuren. Ook verkleuring en veroudering is niet te vermijden.

     ✔ Bespaar kosten      ✔ Spaar het milieu       ✔ Uniek meubelstuk

Klassieke meubels bekleden

Klassieke meubels hebben vaak een emotionele waarde, omdat het erfstukken zijn of omdat ze cadeau zijn gedaan door een vriend of vriendin. Daarom gaan onze vakmensen tot het uiterste om uw meubel in zijn oude glorie te herstellen. Dit kan de vorm aannemen van een reparatie of een grondige restauratie. Klassieke meubels zijn veelal vervaardigd van materialen die vandaag de dag niet meer in dezelfde mate voorhanden zijn, zoals singels, springveren, crijn en jute. Hoewel antieke meubels meestal van goede kwaliteit zijn, kunnen er langzaam maar zeker gebreken ontstaan die op een gegeven moment de aandacht opeisen. Bij een intensieve restauratie van uw stoel of bank wordt uw meubel ontdaan van zijn oude bekleding, waaronder dikwijls nog een aantal stoflagen te vinden zijn. Nadat ook deze lagen verwijderd zijn, kunnen de onderstoffering en de verbindingen van de romp geïnspecteerd en zonodig hersteld worden. Hierna wordt de bank of stoel gestoffeerd, waarbij u zelf kunt kiezen wat voor bekleding u wenst voor de stoffering van uw klassieke meubel

Moderne meubels bekleden

Naast het stofferen van klassieke meubels, nemen wij ook graag moderne meubels onder handen. Deze meubels worden gekenmerkt door het gebruik van voorgevormde materialen, schuim en losse onderdelen en vragen daarom om een andere aanpak dan klassieke meubels. We stofferen zowel moderne stoelen als banken. Bovendien adviseren we u graag over de stof die het best bij de inrichting van uw huis past. Wij staan niet alleen voor u klaar om uw stoelen en banken te stofferen, maar bieden verschillende werkzaamheden aan:

  • meubels stofferen
  • meubels restaureren
  • kussens bekleden

Onderhoud en reparatie meubels

Nadat uw moderne en klassieke meubels zijn gestoffeerd, is het van belang dat ze regelmatig onderhouden worden. Door de meubelbekleding in te spuiten met Protexx blijft de stof mooi en is deze bovendien bestand tegen vlekken. Wij geven uw meubels graag zo’n vlekwerende behandeling. Bovendien garanderen wij kwaliteit, doordat wij het kwaliteitskeurmerk KIM voeren. Als u de levensduur van uw meubels wilt verlengen, kunt u gebruik maken van verschillende verzorgingsproducten uit ons assortiment. Neem contact met ons op.