Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Kussens Bekleden

Kussens bekleden? Wilt u kussens op maat laten maken, of de kussens bekleden? We kunnen u in de beide gevallen op een uitstekende manier van dienst zijn, op basis van onze uitgebreide ervaring. Meubelstoffeerderij is specialist in het bekleden van kussens. Laat u kussens op maat maken door Meubelstoffeerderij Den Haan.

Kussens bekleden

Het stofferen van kussens is ook een van onze specialiteiten. Het stofferen van kussens kan van kleine kussen voor op de bank tot het stofferen van uw caravan of boot kussens. Wij doen dit in de klassieke of moderne stijl. Heeft u nog geen idee? Neem gerust contact op om inspiratie op te doen. Weet u bijvoorbeeld al wat voor u wilt ovor kussen vulling?

Stoffering van kussens, de mogelijkheden

We kunnen complete nieuwe kussens voor u maken, of de kussens bekleden met een materiaal dat aansluit bij het doel dat u voor ogen heeft. Wilt u daarnaast gebruik maken van extra kussens, of een tweede set hoezen? Geen probleem, we zijn u er graag mee van dienst.  Voor uw caravan of boot kunnen wij voor u uw hele caravan of boot stofferen, voor wrap folie bent u niet aan het juist adres bij Meubelstoffeerderij Den Haan.Wel kun je denk onder andere aan: 

  • Kussens op maat
  • Bootkussens stofferen
  • Zitkussens vullen
  • Design kussens stofferen

Stoffering kKussens bekleden met uw eigen stof Meubelstoffeerderij Den Haanussens Meubelstoffeerderij den Haan

We kunnen onder andere de kussens bekleden zoals u daar in de boot of in de caravan gebruik van maakt, bijvoorbeeld om na een lange reisdag even lekker bij te kunnen komen. Benieuwd hoe we uw kussens kunnen bekleden en u daarmee van dienst kunnen zijn? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.