Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Over Meubelstoffeerderij Den Haan

Meubelstoffeerderij Den Haan levert sinds 1997 vakwerk op het gebied van meubelstoffering en -reparatie. Vanuit onze werkplaats in Nieuw Vennep voeren wij opdrachten uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Al meer dan 20 jaar stofferen wij meubels met ambacht

Naast het stofferen van kussens voor een boot of caravan, kunt u ook bij ons terecht voor het stofferen van een klassieke stoel of een moderne bank. Daarnaast hebben we ervaring met grote projecten voor o.a. ziekenhuizen en hotels. Hierbij kunt u denken aan vergaderstoelen of behandeltafels. Rekening houdend met de regelgeving op gebied van veiligheid en hygiëne, leveren we datgene wat u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: 

Het ouderwetse principe ‘de klant is koning’ geldt nog steeds bij Meubelstoffeerderij Den Haan. Voor het inwinnen van advies kunt u altijd terecht in het atelier. Ook kunt u hier, met behulp van onze uitgebreide stoffencollectie, inspiratie opdoen als uw inrichting toe is aan een nieuwe uitstraling.

Vragen? Neemt u gerust contact op met ons team via info@meubelstoffeerderijdenhaan.nl of bel voor een afspraak: 0252 - 62 22 24