Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Reparatie en onderhoud aan kantoormeubilair

Uw kantoormeubilair heeft reparatie en onderhoud nodig om de zoveel tijd, daar kunt u niet omheen. Als u jarenlang hetzelfde kantoormeubilair gebruikt in uw bedrijf, zal het op een gegeven moment gaan verslijten en beschadigd raken. Herstoffering is vaak veel goedkoper en duurzamer dan de vervanging van oud meubilair. Voorkom schade door regelmatig onderhoud aan uw meubels te (laten) plegen. Loopt een van uw bureaustoelen of banken toch een keer een beschadiging op? Geen zorgen! Een goede reparatie hoeft niet duur te zijn of lang te duren. Zoals u ziet zijn er talloze manieren waarop u uw kantoormeubilair een lang leven kunt geven.

Herstoffering van kantoormeubilair

Op een gegeven moment raakt de stof van uw kantoormeubilair versleten. De zitting biedt niet meer voldoende comfort en het patroon is inmiddels verouderd en niet meer representatief voor uw bedrijf. Gelukkig hoeft het niet duur te zijn om uw meubels opnieuw te stofferen. Maak gelijk van de mogelijkheid gebruik om een nieuwe print in een vrolijke kleur te kiezen uit ons ruime stoffen assortiment. Zo zorgt u ervoor dat de inrichting van uw kantoor bijdetijds blijft en past bij de uitstraling van uw bedrijf.   

Onderhoud aan kantoormeubels

Hoe zorgt u ervoor dat uw geherstoffeerde meubels mooi blijven? Den Haan Meubelstoffeerderij verzorgt grondig onderhoud aan uw kantoormeubilair door meubel herstel. Door de bekleding na de stoffering te bespuiten met Protexx hebben vlekken geen schijn van kans meer. Naast het onderhoud van uw meubelbekleding geven we u ook graag tips over hoe u uw kantoormeubilair het beste zelf kunt behandelen. Bovendien bieden wij verschillende verzorgingsproducten aan in ons assortiment waarover wij u graag adviseren. Zo bieden wij:

  • onderhoudstips voor stof
  • onderhoudstips voor leer
  • onderhoudstips voor meubelhout

Reparatie vaak goedkoper dan vervanging

Natuurlijk kan er ook wel eens iets kapot gaan aan uw bedrijfsmeubels. Daarom zorgen onze specialisten ook voor de reparatie van kantoormeubilair. Onze meubelreparatie gaat van kleine reparaties aan losse onderdelen tot complete restauratie van meubelstukken. Wij gaan ook grote stofferingsprojecten aan, waarbij de wensen van uw bedrijf voorop staan. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van brandvertragende stoffen en zorgen we ervoor dat uw kantoormeubilair bestand is tegen intensief gebruik en dat de hygiëne gewaarborgd blijft. Bij onze projectstoffering werken we regelmatig samen met interieurbouwers, zodat uw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem vrijblijvend contact op