Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij Den Haan is de specialist op het  gebied van meubelstoffering. Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder voor het stofferen van uw meubels? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een meubelstoffeerderij voor een specifiek project, of wilt u als particulier een bank of stoel laten stofferen? Meubelstoffeerderij Den Haan kan u in de beide gevallen op een uitstekende manier van dienst zijn.

Meubelstoffeerderij Den Haan

Meubestoffeerderij Den Haan is de meubelstoffeerderij voor het stofferen, bekleden en repareren van uw meubels. We beschikken als meubelstoffeerderij over een uitgebreide vakkennis en hebben daarnaast veel ervaring met het meubelstofferen. Dit biedt ons de mogelijkheid u meer te vertellen over de verschillende materialen en bijvoorbeeld een advies te geven. Daarnaast gaan we vakkundig voor u te werk, zoals u dat van een meubelstoffeerderij mag verwachten.We gaan graag voor u aan de slag, om de meubels weer als nieuw aan te bieden. Dankzij onze uitgebreide ervaring als meubelstoffeerder kunnen we u van dienst zijn met stoelen en banken, maar daarnaast bijvoorbeeld met de stoffering van kussens. Bij ons bent u gegarandeerd  van: 

✔ Advies op maat
✔ Kwaliteit
✔ Maatwerk met vakmanschap
✔ Ontzorging, wij halen de stoelen op en brengen ze terug

De vakkundige meubelstoffeerder van Noord-Holland

Als vakkundige meubelstoffeerderij kunnen we u daarnaast meer vertellen over de materialen waarmee we werken. We gaan hiermee net een stapje verder dan de gemiddelde meubelstoffeerder. Benieuwd welk materiaal we in uw geval zouden adviseren? We beschikken als meubelstoffeerder over een uitgebreide ervaring en hebben daarnaast kennis van een groot aantal stoffen, leder en de rompen van stoelen en banken. Bij ons kunt u terrecht voor: 

We kunnen u adviseren over de vulling en ook de bekleding volledig voor u naar wens vormgeven. Wat dat betreft bent u bij ons als meubelstoffeerder altijd aan het juiste adres.

Reparatie van uw meubelen

De reparatie van uw meubelen is ook mogelijk bij Meubelstoffeerderij den Haan. De reparatie van uw meubelen kunt u natuurlijk zelf doen, echter raden wij u aan om dit te laten doen door een specialist. Doorgezakte banken, stoelen of oude meubelen maken wij weer als nieuw. Vakkundig repareren wij bijvoorbeeld uw versleten bankstel. Wij halen uw meubelen persoonlijk op en brengen deze ook weer bij u thuis. Lees alles over de mogelijkheden voor meubel reparatie.

Brandveiligheid vaMeubelstofferderij in Nieuw Vennep | Meubelstoffeerdij Den Haann meubel bekleding

Als meubelstoffeerderij kunnen we daarnaast rekening houden met de brandveiligheid. De eisen die men hieraan stelt worden doorlopend strenger, waardoor we hier goed van op de hoogte blijven. Op zoek naar projectstoffering of heeft u een andere opdracht? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.