Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Bank Bekleden

Wij kunnen uw bank bekleden en er daarmee voor zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Heeft u een klassiek exemplaar staan en wilt u de bank bekleden, aan de hand van de kleuren zoals u die in uw interieur terug laat komen? Wij zijn de meubelstoffeerder voor het bekleden van uw bank. Meubelstoffeerderij Den Haan bekleedt banken door heel Nederland. 

Uw bank laten bekleden? 

Laat uw bank bekelden door Meubelstoffeerderij den Haan. Wij hebben jaarlange ervaring en leveren echt ambachtswerk. U geeft exact uw wensen aan of laat ons een voorstel voor uw bankstel maken. Bij meubelstoffeerderij Den Haan heeft u gegarandeerd een specialist die beide stoffeermethodes kent. Zowel modern als klassiek stoffeerwerk. Het bekleden van meubels is handwerk. Vraag gerust  vrijblijvend een offerte op. 

Alle soorten meubels bekleden   

Wij kunnen uw klassieke bank opnieuw bekleden en gaan daarbij altijd zeer nauwkeurig te werk. Met name klassieke meubels vragen om een conventionele en arbeidsintensieve aanpak, waarin we ons hebben weten te specialiseren. Als we uw bank bekleden ontdoen we deze van de oude stof en zullen we bijvoorbeeld de verbindingen van de romp goed controleren. Meubelstoffeerderij den Haan helpt u onder andere bij: 

  • Bankstel bekleden
  • Stoel bekleden
  • Meubels opknappen
  • Kussens bekleden
  • Meubel reparatie

Ook uw caravan of boot kunt u door ons laten bekleden. 
 

Uw meubels laten Bank bekleden voor een nieuwe look Den Haan Stoffeerderijbekleden

Bij Meubelstoffeerderij den Haan heeft u veel keuze. Wij leveren maatwerk. We kunnen op die manier een bank bekleden en deze daarnaast zeer sterk voor u uitvoeren, zodat u er weer jaren met veel plezier op plaats kunt nemen. We kunnen een bank of stoel tot aan de romp afbouwen en deze weer helemaal opnieuw stofferen, of gebruik maken van de bestaande goede materialen. Benieuwd hoe we uw bank bekleden of wat dat gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Neem contact op

* Velden met een * zijn verplicht