Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stoel stofferen nabij Amstelveen

Uw stoel laten stofferen nabij Amstelveen? Bij Den Haan Meubelstoffeerderij heeft u de keuze uit een grote verscheidenheid aan stoffen in allerlei kleuren. De oude stoel die uw woonkamer in Amstelveen siert, zit onwijs lekker. Té lekker om afscheid van te nemen, ondanks de versleten stof. Gelukkig is versleten stof geen reden om uw favoriete meubelstuk op straat te zetten. Bij ons kunt u uw stoel laten stofferen voor een redelijke prijs, waardoor hij er weer als nieuw uit ziet en u er nog jaren van kunt genieten.

Beste advies over uw stoel stofferen

U heeft bij ons de keuze uit alle mogelijke soorten, kleuren en merken meubelstof, meubelleer en vinyl. Wij geloven dat het beste resultaat begint met het beste advies en geven u daarom goed inzicht in de mogelijkheden. Wij komen graag bij u in Amstelveen langs voor persoonlijk advies omtrent het stofferen van uw stoel.

Wij halen uw stoel bij u in Amstelveen op

Bij opdracht halen wij uw stoel bij u in Amstelveen op en verrichten de werkzaamheden in ons atelier. Vervolgens leveren wij de stoel keurig op afspraak weer bij u thuis af. Wilt u meer weten over het laten stofferen van uw stoel, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.