Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stoelen Stofferen

Laat uw stoelen stofferen en zorg er daarmee voor dat deze er weer als nieuw uit komen te zien. We hebben een uitgebreide ervaring met de klassieke meubels, waardoor we u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. Het stofferen van uw stoelen is een stuk goedkoper dan het kopen van nieuwe stoelen. Of het nou voor uw bedrijf is of voor u als particulier. Meubelstofferderij Den Haan is specialist in het stofferen van stoelen

Stoel stofferen, de romp en verbindingen

Als we de stoelen stofferen zorgen we voor een nieuwe stof of nieuw leder. Daarnaast kijken we desgewenst goed naar de romp van de stoel, net als de verbindingen waarmee deze vast zit. Dit stelt ons in staat om de stoel zo te herstellen dat u er weer jarenlang met veel plezier gebruik van kunt maken. Bij het stofferen van stoelen kunt u denken aan: 

Aandacht voor de stoelzitting

We zullen de stoelen stofferen en ons daarbij in het bijzonder richten op de stoelzitting. Dit is een onderdeel van de stoel dat u intensief gebruikt, waardoor de kans groot is dat daar de slijtage op zal treden. Wij kunnen hier uitstekend wat aan doen. Benieuwd hoe we de stoelen stofferen of de stoelzitting bekleden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.