Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelstoffeerder Amsterdam

Als meubelstoffeerder in Amsterdam geven we uw oude en versleten meubels alle aandacht die ze verdienen. We begrijpen de emotionele waarde van uw antieke fauteuil maar al te goed en snappen dat u zeer gehecht bent aan uw oude bankstel. Daarom behandelen we uw geliefde meubilair in Amsterdam met de nodige zorg en toewijding.

Meubelstoffeerder Amsterdam

Meubels laten maken in Amsterdam

De oude fauteuil die u nog van uw oma geërfd hebt begint zo langzamerhand steeds meer uit elkaar te vallen. U kunt het echter niet over uw hart verkrijgen om het meubelstuk bij het grofvuil te zetten. Gelukkig is het mogelijk om uw klassieke meubels te laten maken in Amsterdam. We herstellen beschadigingen aan het meubilair en geven uw bank, stoel of fauteuil nieuwe bekleding. Daarnaast adviseren we u uitgebreid over het juiste onderhoud van uw kostbare meubels, zodat deze nog lang mee zullen gaan.

Informatie aanvragen

Kosten van meubels stofferen

Meubelstofferen in Amsterdam hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. Vaak bespaart u juist geld, omdat u niet een gloednieuw bankstel of dure fauteuil aan hoeft te schaffen. Een indicatie van de gemiddelde kosten:

  • fauteuil bekleden: €500 tot €700;
  • stoel stofferen: €60 tot €300;
  • bank stofferen: €900 tot €1200.

Maak een afspraak met dé meubelstoffeerder van Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een preciezere berekening van de kosten van uw project. 

Stoffering van zowel klassieke als moderne meubels

Ieder meubelstuk vraagt om een eigen aanpak. Als meubelstoffeerder in Amsterdam Noord hebben we uitgebreide kennis over de behandeling en stoffering van zowel klassieke als moderne meubels. Aan meubels stofferen gaat altijd een grondige analyse vooraf. Klassieke meubels zijn vaak op een heel andere manier gemaakt dan wat bij meubels maken in Amsterdam tegenwoordig gebruikelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van springveren en jute. Afhankelijk van de toestand waar uw meubel zich in bevindt, kiezen we voor een traditionele of moderne aanpak. Moderne meubels stofferen doen we ook graag. Een nieuw stofje met bijvoorbeeld een streepjes- of ruitdessin doet vaak wonderen voor uw interieur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meubels laten maken Amsterdam

Kantoormeubilair opnieuw stofferen

Misschien kan het meubilair in uw kantoor in Amsterdam wel een oplapbeurt gebruiken. Bij kantoormeubilair is het zitcomfort nog belangrijker dan bij andere meubels. Uw werknemers zitten immers de hele dag en hebben voldoende ondersteuning nodig om goed te blijven functioneren. Laat uw meubels stofferen nabij Amsterdam en uw meubels zijn binnen de kortste keren weer als nieuw. Pas de bekleding van uw stoelen aan op uw huisstijl, zodat de uitstraling van uw bedrijf meteen een boost krijgt. Bezoek onze meubelstoffeerder in Amsterdam en ontdek wat we voor bedrijven als die van u kunnen betekenen.

Meubelstoffeerder in Amsterdam voor bedrijven en particulieren

Onze meubelstoffeerderij is er voor zowel particulieren die hun versleten en beschadigde meubels willen laten repareren als bedrijven die onze hulp vragen voor grotere stofferingsprojecten. Bekijk een greep uit de projecten die we eerder al met succes uitvoerden. Neem gerust contact met ons op om ons uw probleem of project voor te leggen.

Informatie aanvragen