Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelstoffeerder

We beschikken als meubelstoffeerder over een uitgebreide ervaring en hebben daarnaast kennis van een groot aantal stoffen, leder en de rompen van stoelen en banken. We gaan graag voor u aan de slag, om de meubels weer als nieuw aan te bieden. Meubelstoffeerderij Den Haan is een bekend begrip in Nieuw-Vennep en omgeving. De Meubelstoffeerderij die maatwerk combineerd met vakmanschap

'Meer dan 20 jaar ervaring in meubels stofferen'

Dankzij onze uitgebreide ervaring als meubelstoffeerder kunnen we u van dienst zijn met stoelen en banken, maar daarnaast bijvoorbeeld met de kussens voor op de boot of in de caravan. We kunnen u adviseren over de vulling en ook de bekleding volledig voor u naar wens vormgeven. Wat dat betreft bent u bij ons als meubelstoffeerder altijd aan het juiste adres. 

Vakkundige meubelstoffeerderij

Als vakkundige meubelstoffeerderij kunnen we u daarnaast meer vertellen over de materialen waarmee we werken. We gaan hiermee net een stapje verder dan de gemiddelde meubelstoffeerder. Benieuwd welk materiaal we in uw geval zouden adviseren? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan.