Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelstoffeerder

Een meubelstoffeerder beschikt over de nodige ervaring en kennis van een groot aantal stoffen, leersoorten en de rompen van stoelen en banken. Hierdoor weet hij precies hoe hij uw meubels weer nieuw leven inblaast. Meubelstoffeerderij Den Haan is inmiddels een begrip geworden in Nieuw-Vennep en omgeving, bekend en geliefd vanwege de combinatie van maatwerk en vakmanschap.

Meer dan 20 jaar ervaring in meubels stofferen

Dankzij onze lange ervaring op het gebied van meubelstoffering zijn we in staat verschillende diensten aan te bieden:

  • stoelen bekleden;
  • banken stofferen;
  • kussens bekleden.

Of u nu een antieke fauteuil opnieuw wilt laten bekleden of uw moderne eetkamerstoelen van een nieuw jasje wilt voorzien: als meubelstoffeerder nabij Amsterdam nemen we u alle zorgen uit handen. Naast meubels stofferen, is ook het stofferen van kussens voor op de boot of in de caravan geen probleem voor ons. We adviseren u graag over de vulling en de bekleding die het beste bij uw meubelstuk of kussens passen, maar hebben ook oog voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Informatie aanvragen

Een meubel stofferen, hoe gaat dat in zijn werk?

Wat gebeurt er nadat u uw meubel bij de meubelstoffeerder nabij Haarlem hebt achtergelaten? Allereerst bekijkt de stoffeerder goed hoe ernstig de beschadigingen zijn. Waar sommige meubels enkel opnieuw bekleed hoeven te worden, hebben andere meubelstukken een grondige restauratie nodig. Daarna verzamelt de stoffeerder de benodigde materialen. Onze meubelstoffeerderij is compleet uitgerust met tal van verschillende stoffen en leersoorten om uw meubel te stofferen. Bekijk ons stoffenregister om alle beschikbare stoffen te bekijken. Vervolgens gaat de vakman echt aan de slag. Hij haalt de stoel uit elkaar en verwijdert de oude stof. De oude stoffering gebruikt hij vervolgens als mal voor de nieuwe bekleding. Wanneer de nieuwe stof op maat is geknipt en de spanning overal gelijk is, niet hij de stof vast.

Stoffeerder voor uw bedrijf in Amsterdam

Hebt u overal al naar een meubelstoffeerder gezocht die de stoelen in de kantine van uw bedrijf kan herstellen? Onze stoffeerder nabij Amsterdam helpt u graag, zodat uw zaak haar professionele uitstraling behoudt. Misschien bent u wel toe aan een geheel andere bekleding die aansluit bij uw huisstijl. Een nieuwe stof in een frisse kleur en met een fraai dessin doet wonderen voor het interieur van uw kantoor. Ook uw klanten en werknemers zullen de verandering zeker waarderen. Wij denken graag met u mee over welke stof het beste bij uw meubelstuk past. Bekijk voorgaande projecten voor een impressie van onze werkzaamheden.  

Vakkundige meubelstoffeerderij

Als vakkundige meubelstoffeerderij vertellen we u graag meer over de materialen waarmee we werken. We gaan hiermee net een stapje verder dan de gemiddelde meubelstoffeerder. Benieuwd welk materiaal we in uw geval zouden adviseren? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

Informatie aanvragen