Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelreparatie

Laat uw meubelreparatie door de professional uitvoeren, zodat u zeker bent van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben een uitgebreide ervaring met zowel klassieke als moderne meubels.Voor de reparatie van uw meubels bent u bij meubelstoffeerderij Den Haan aan het juiste adres.

Reparatie van uw meubels

We kunnen de meubelreparatie van bijvoorbeeld banken en stoelen voor u uitvoeren. Met name de klassieke meubels maken nog vaak gebruik van een beuken romp en diverse verbindingen, die in de loop der tijd last kunnen krijgen van slijtage. Wij zorgen voor een degelijke oplossing. 

Renovatie en reparatie van meubels

Meubelstoffeerderij Den Haan is een ervaren stoffeerder voor allerlei soorten meubels. Wij hebben jarenlange ervaring met de reparatie van meubels. Denk daarbij aan stoelen, tafels, banken en overige meubelen. 

Stofferen en bekleden meubels

WIlt u uw meubels restaureren? Ook dat kan. Naast meubelreparatie kunnen we u goed van dienst zijn met het stofferen of bekleden van de stoelen en/of banken die u heeft staan. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.