Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelrenovatie

Meubelrenovatie laten uitvoeren? Bent u toe aan een grondige meubelrenovatie, bijvoorbeeld op kantoor, binnen de instelling of gewoon bij u thuis? We kunnen u in al deze gevallen uitstekend van dienst zijn. Meubelstoffeerderij den Haan is de specialist in het renoveren van meubelen. Meubelstoffeerderij den Haan verzorgt uw meubel restauratie tot in de puntjes. 

Renovatie en reparatie van meubels

Naast meubelrenovatie zijn we gespecialiseerd in meubelreparatie en zorgen we er daarmee graag voor dat u weer jaren kunt genieten van de meubels die u heeft staan. Dienen we deze opnieuw te stofferen, of gaat het juist om de beuken romp in een van de klassieke meubels die u heeft staan? Meubelstoffeerderij Den Haan is onder andere gespecialiseerd in: 

Meubelrenovatie voor particulieren, instellingen en bedrijven

Van klassieke tot moderene meubelrenovatie. We zijn zowel particulieren, instellingen en bedrijven graag van dienst met onze meubelrenovatie. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de voordelen van renovatie van uw meubels of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.