Stoffeerderij in Amstelveen

Bent u op zoek naar een stoffeerderij die uw meubilair kan bekleden en bij u in Amstelveen komt ophalen en weer thuis bezorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze stoffeerderij worden al uw stoelen en banken weer in topconditie gebracht. Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom!

Uw stoffeerderij nabij Amstelveen

Er zijn verschillende redenen waarom u uw meubilair opnieuw wilt laten stofferen. Sommige mensen zijn aan hun meubels gehecht vanwege de emotionele waarde, het comfort of het design. Of een combinatie natuurlijk! Met de hedendaagse stoffen in onze stoffeerderij kunnen wij van een oude stoel of bank in Amstelveen weer een meubel maken waarvan niemand ziet dat het niet nieuw is. Ook als uw kantoormeubilair toe is aan een nieuw uiterlijk zijn wij u graag van dienst!

Houd uw meubels mooi

De specialisten van onze stoffeerderij kunnen u ook alles vertellen over het onderhoud van uw nieuw gestoffeerde meubilair. Zo kunt u optimaal genieten van uw meubilair in Amstelveen. Kom langs in ons atelier voor meer informatie, of neem gerust contact met ons op.