Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stoffeerder in Amsterdam

Meubelstoffeerder Den HaanZoekt u een stoffeerder in Amsterdam die uw meubels voorziet van nieuwe bekleding? Bent u verliefd op het bijzondere design van uw meubels, maar minder tevreden over de stof? Wat de reden ook mag zijn: Den Haan Meubelstoffeerderij heeft altijd een oplossing voor uw meubels in Amsterdam. Bij onze stoffeerder kunt u zowel terecht met moderne als klassieke meubels. Bovendien werken wij voor zowel bedrijven als particulieren.

Uw meubelstoffeerderij in Amsterdam

Wist u dat het vaak voordeliger is om versleten meubilair opnieuw te stofferen dan compleet nieuw meubilair aan te schaffen? Geef uw huis of bedrijf een compleet nieuwe look met een andere bekleding! Onze stoffeerder in Amsterdam werkt met diverse soorten stof en leer van hoogwaardige kwaliteit.

Vakkundig en passioneel

Stoffeerder zijn is een vak apart en daarom werken in onze meubelstoffeerderij alleen de meest vakkundige mensen. Met passie voor hun vak toveren ze uw pareltjes weer om tot echte eye catchers. Maak uw bedrijf of huis in Amsterdam helemaal af met meubels naar wens. Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op voor meer informatie.