Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Stoel bekleden in Hillegom

Een stoel laten bekleden in Hillegom? Den Haan Meubelstoffeerderij neemt de taak graag op zich. De stoffige stoel van vader brengt veel emotionele waarde met zich mee. Hij past alleen niet echt bij uw interieur en de oude vulling maakt hem oncomfortabel. Het is een erfstuk, dus weg doen is geen optie. De stoel bekleden en opnieuw laten vullen is de ideale oplossing! Wij komen graag bij u in Hillegom langs voor een gesprek, maar uiteraard bent u ook welkom in ons atelier. 

Uw stoel bekleden maakt hem weer als nieuw

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al uw kantoormeubilair. Een stoel opnieuw bekleden is vaak voordeliger en duurzamer dan nieuw meubilair aanschaffen. Wij hebben een uitgebreide collectie stoffen, leder en vinyl, zodat wij uw stoel volledig naar wens kunnen bekleden. Over het vervoer hoeft u zich ook niet druk te maken. Bij opdracht halen wij de stoel bij u in Hillegom op en bekleden wij de stoel in ons atelier. Vervolgens leveren wij de stoel weer bij u thuis af.

Ook voor uw moderne meubels

Is uw meubilair nog niet oud, maar wel aan reparatie toe? Ook dan bent u welkom bij ons. Wij kunnen namelijk uw moderne meubels van uw bedrijf of huis in Hillegom voorzien van een nieuwe, frisse look. Vraag een vrijblijvende offerte aan over het bekleden van uw stoel, of neem contact op voor meer informatie.