Stoel bekleden in Amsterdam

Hij brengt veel emotionele waarde met zich mee; de stoffige stoel van vader. Hij past alleen niet echt bij uw interieur en de oude vulling maakt hem oncomfortabel. Het is een erfstuk, dus weg doen is geen optie. De stoel bekleden en opnieuw laten vullen is de ideale oplossing! Wij komen graag bij u in Amsterdam langs voor een gesprek, maar uiteraard bent u ook welkom in ons atelier. 

Uw stoel bekleden maakt hem weer als nieuw

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor al uw kantoormeubilair. Een stoel opnieuw bekleden is vaak voordeliger en duurzamer dan nieuw meubilair aanschaffen. Wij hebben een uitgebreide collectie stoffen, leder en vinyl, zodat wij uw stoel volledig naar wens kunnen bekleden. Over het vervoer hoeft u zich ook niet druk te maken. Bij opdracht halen wij de stoel bij u in Amsterdam op en bekleden wij de stoel in ons atelier. Vervolgens leveren wij de stoel weer bij u thuis af.

Ook voor uw moderne meubels

Is uw meubilair nog niet oud, maar wel aan reparatie toe? Ook dan bent u bij ons welkom. Wij kunnen namelijk uw moderne meubels van uw bedrijf of huis in Amsterdam voorzien van een nieuwe, frisse look. Vraag een vrijblijvende offerte aan over het bekleden van uw stoel, of neem contact op voor meer informatie.