Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelstoffeerderij nabij Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerderij nabij Nieuw-Vennep met ruimschoots kennis, ervaring en passie voor het vak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze meubelstoffeerderrij biedt fullservice projectstoffering en onderhoud aan (kantoor)meubilair voor bedrijven, hotels, scholen en instellingen in Nieuw-Vennep. Daarnaast verzorgen wij in onze meubelstoffeerderij voor particulieren restauratie, reparatie en stoffering van antieke en moderne stoelen en banken.

Wat kan onze meubelstoffeerderij voor u nabij Nieuw-Vennep betekenen?

Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen. Wat die reden ook mag zijn, in onze meubelstoffeerderij kunt u altijd rekenen op vakkundig advies. Wij komen graag bij u nabij Nieuw-Vennep langs om u een inzicht te geven in de mogelijkheden en de materialen te laten zien die speciaal zijn afgestemd op intensief gebruik, hygiëne en brandwerende kwaliteiten. Bent u benieuwd naar eerdere projecten van onze meubelstoffeerderij? Onze opdrachtgevers delen graag hun ervaringen met u. Wij hebben ervaring met onder andere: 

Restauratie van uw stoel of bank

Heeft u een klassieke bank geërfd of een bijzonder antiek meubelstuk op een rommelmarkt op de kop getikt en wilt u deze laten restaureren? Ook dan bent u van harte welkom in onze meubelstoffeerderij nabij Nieuw-Vennep. Wij bouwen de stoffering weer op de authentieke manier op. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.