Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubelstoffeerderij nabij Leiden

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerderij nabij Leiden met ruimschoots kennis, ervaring en passie voor het vak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze meubelstoffeerderrij biedt fullservice projectstoffering en onderhoud aan (kantoor)meubilair voor bedrijven, hotels, scholen en instellingen in Leiden. Daarnaast verzorgen wij in onze meubelstoffeerderij voor particulieren restauratie, reparatie en stoffering van antieke en moderne stoelen en banken.

Wat kan onze meubelstoffeerderij voor u nabij Leiden betekenen?

Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen. Wat die reden ook mag zijn, in onze meubelstoffeerderij kunt u altijd rekenen op vakkundig advies. Wij komen graag bij u nabij Leiden langs om u een inzicht te geven in de mogelijkheden en de materialen te laten zien die speciaal zijn afgestemd op intensief gebruik, hygiëne en brandwerende kwaliteiten. Bent u benieuwd naar eerdere projecten van onze meubelstoffeerderij? Onze opdrachtgevers delen graag hun ervaringen met u. Wij hebben ervaring met onder andere: 

Restauratie van uw stoel of bank

Heeft u een klassieke bank geërfd of een bijzonder antiek meubelstuk op een rommelmarkt op de kop getikt en wilt u deze laten restaureren? Ook dan bent u van harte welkom in onze meubelstoffeerderij nabij Leiden. Wij bouwen de stoffering weer op de authentieke manier op. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.