Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubels stofferen nabij Amsterdam

Meubels stofferen nabij Amsterdam? Duurzaam ondernemen is een begrip waar u tegenwoordig niet meer omheen kunt. Alleen al om die reden loont het om uw oude of versleten meubels te laten stofferen. Daarnaast bespaart u door uw meubels te stofferen op de kosten, want vaak is het een voordeligere zet dan het aanschaffen van compleet nieuw meubilair. U hoeft niet rond te sjouwen met uw meubilair, wij halen het graag bij u nabij Amsterdam op.

Uw meubels nabij Amsterdam laten stofferen?

Het ontwerp van die antieke stoel is prachtig, maar over de stof bent u niet erg te spreken. Laat uw meubels stofferen, want met een nieuwe vulling en nieuwe bekleding is uw meubelstuk weer als nieuw. Onze specialisten stofferen meubels voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben ervaring met onder andere: 

Zowel in de klassieke als ook in de moderne stijl stofferen wij meubelen. Stofferen is een vak apart en wij nodigen u graag uit om onze referenties te lezen om een indruk te krijgen van ons vakwerk. Wij komen graag bij u langs nabij Amsterdam voor een vrijblijvende informatie afspraak.

Houd uw meubels mooi

Nadat wij uw meubels hebben gestoffeerd, worden uw meubels weer keurig bij u nabij Amsterdam bezorgd. Maar u wilt uw meubels uiteraard ook zo lang mogelijk mooi houden. U kunt bij ons terecht voor allerlei verzorgingsproducten voor stof, leer en meubelhout. Wilt u meer weten over meubels stofferen en onderhoud? Neem dan contact met ons op.