Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Meubels opknappen in Hoofddorp

Laat uw meubels opknappen in Hoofddorp door Den Haan Meubelstoffeerderij. Zelfs als uw oude bank is versleten en de vulling hard is geworden, hoeft u uw trouwe meubilair niet op straat te zetten. Wij begrijpen dat u enorm aan uw bank gehecht bent en besteden daarom extra veel tijd en zorg aan het opknappen van uw meubelstuk. Wij kunnen uw meubels vakkundig opknappen door uw stoel of bank te voorzien van nieuwe bekleding en nieuwe vulling. Vervolgens brengen wij het meubelstuk weer bij u thuis in Hoofddorp en kunt u hier nog jaren plezier van hebben. Dankzij ons intensieve onderhoud hoeft u zich bovendien geen zorgen meer te maken om vlekken.

Uw meubels in Hoofddorp laten opknappen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons in Hoofddorp meubels laten opknappen. Uw mooie oude stoel wordt weer als nieuw bekleed en die versleten vintage Gispen-fauteuil wordt voorzien van nieuwe stof. Ook uw dure bureaustoelen kunnen na een opknapbeurt weer heel lang mee. Met andere woorden, meubels opknappen is vaak voordeliger dan compleet nieuw meubilair aanschaffen. Bij ons heeft u keuze uit alle mogelijke soorten meubelstof, leer en vinyl zodat u er zeker van kunt zijn dat uw meubel weer in uw interieur past. Wij zijn gespecialiseerd in: 

Wij adviseren u graag over uw meubels

Wanneer uw omgeving eisen stelt aan het meubilair, dan knappen wij uw meubels op met geschikte materialen, zoals extra hygiënisch materiaal of brandvertragende stoffen. Het beste resultaat begint met het beste advies. Wij komen graag bij u in Hoofddorp langs voor advies op maat wat betreft meubels opknappen. Uiteraard bent u ook welkom in ons atelier. Vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie.