Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Bank Opnieuw Bekleden

Als we uw bank opnieuw bekleden doen we dit altijd op basis van het type zitmeubel dat u binnenbrengt. Heeft u een klassiek exemplaar staan, of zit deze juist heel modern in elkaar? Meubelstoffeerderij Den Haan stoffeert uw klassieke of moderne meubel geheel naar uw eigen wens. 

Uw bank opnieuw bekleden

We kunnen een moderne bank opnieuw bekleden, door uit te gaan van de voorgevormde materialen, het schuim en het stofferen van losse onderdelen. De technieken en materialen zitten heel anders in elkaar dan bij een klassieke bank, iets waar wij ons in hebben weten te specialiseren. Heeft u een klassieke stoel of bank en wilt u deze in een nieuw jasje steken? Ook dat is mogelijk. Bij Meubelstoffeerderij Den Haan heeft meer dan 20 jaar ervaring met: 

Wij kunnen op die manier vakkundig uw bank opnieuw bekleden, zodat u er weer optimaal plezier van zal hebben.

Herstofferen vanBank opnieuw laten bekleden Meubelstoffeerderij Den Haan uw bankstel

Als we een bank stofferen of de bank opnieuw bekleden gaan we altijd uit van de best mogelijke kwaliteit, op basis van uw specifieke wensen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op via  het contactformulier.