Close Menu
  • Maatwerk met vakmanschap
  • Zeer ruim stoffen assortiment
  • Meubels worden opgehaald

Autostoelen bekleden

Autostoelen bekleden nabij Rotterdam is een interessante optie wanneer uw autobekleding beschadigd of versleten is. Bij Den Haan Meubelstoffeerderij hebben we niet alleen ervaring met het bekleden van gewone stoelen en fauteuils; ook uw autostoelen nemen we graag onder handen. Om wat voor bekleding het ook gaat en hoe beschadigd de stof ook is, in de werkplaats zetten we alles op alles om uw autostoelen er weer als nieuw uit te laten zien.

Informatie aanvragen
 

Autostoelen bekleden kosten en aanpak

Wat is bij autostoelen bekleden de prijs waar u aan moet denken? Uiteraard is de uiteindelijke kostenpost afhankelijk van de stof die u wilt gebruiken. Autostoelen bekleden met echt leer is natuurlijk duurder dan het gebruik van een andere stof. Over het algemeen kost een stoel bekleden tussen de €300 en €500. Als u uw gehele auto opnieuw wilt laten bekleden, komt u dus uit op een bedrag van tussen de €1.400 en €2.000. Het is ook mogelijk om een oldtimer of bedrijfsauto bij ons langs te brengen. Allereerst gaan we met u in gesprek over uw wensen en bestuderen we uw wagen uitgebreid. We maken samen een plan van aanpak en stellen een offerte op. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en kunt u uw auto met gerust hart bij ons achterlaten. Vraag voor een precieze indicatie van de kosten direct een vrijblijvende offerte aan.

Autobekleding reparatie of nieuwe bekleding

Autobekleding kan op allerlei manieren beschadigd raken. In sommige gevallen is een kleine reparatie voldoende, in andere gevallen is het noodzakelijk opnieuw uw autostoelen te bekleden. Een paar voorbeelden:

  • een brandgat in uw autostoel;
  • een scheur in de autobekleding;
  • stof die versleten is;
  • ernstige vlekken op de autobekleding.

Omdat we u niet onnodig een geheel nieuwe bekleding willen laten betalen, repareren we altijd indien mogelijk. Kleine scheurtjes of gaatjes zijn makkelijk te herstellen. Pas als de stof door en door versleten is of als het gat te groot is geworden, gaan we over op het opnieuw bekleden van uw stoelzitting.

Autostoelen bekleden nabij Zwolle

De werkplaats van Den Haan Meubelstoffeerderij ligt in de buurt van Zwolle en is dus makkelijk te bereiken. We gaan zorgvuldig met uw stoelen om en overleggen altijd eerst met u voordat we een belangrijke beslissing nemen. Zo adviseren we u graag over de stof die u het beste kunt gebruiken. Ook geven we u onderhoudstips om beschadigingen in de toekomst te voorkomen. Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op om een gesprek te plannen. Laat het autostoelen bekleden over aan ons professionele team en u bent verzekerd van echt vakwerk.

Informatie aanvragen